Vacature zaterdaghulp in de huishouding Nieuwegein

Functienaam

Zaterdaghulp in de huishouding in Nieuwegein

 

Functie omschrijving

Wil jij naast school lekker bijverdienen?

 

Zorgplatform Geranós is op zoek naar enthousiaste scholieren en studenten om cliënten in de gemeente Nieuwegein in het weekend te helpen bij het huishouden.

 

Als huishoudelijke medewerker verricht je verschillende huishoudelijke taken bij cliënten thuis, die dit zelf niet (volledig) meer kunnen. Hiernaast begeleid je cliënten bij het zelf uitvoeren van taken. Taken zijn onder andere afstoffen, stofzuigen, het bed opmaken, kleding wassen en het soppen van de badkamer en het toilet. Je werkt volgens het zorgplan en stimuleert zelfredzaamheid van de cliënt. Naast huishoudelijke taken is het ook belangrijk om een gezellig praatje te maken met cliënten en hen persoonlijke aandacht te geven.

 

Het staat goed op je CV en je krijgt de kans om dankbaar werk te verrichten en een verschil te maken voor mensen die jou hulp goed kunnen gebruiken!

 

Functie-eisen

Wij verwachten dat je huishoudelijke taken kan organiseren en plannen, dat je cliënt- en servicegericht kan werken en dat je in staat bent om zelfstandig te werken.

 

Daarnaast vragen wij:

          Motivatie en enthousiasme

          Beschikbaarheid op de zaterdag

          Een minimum leeftijd van 15 jaar

          Ervaring in de thuiszorg (dit is een pre, maar geen harde eis)

 

Organisatie

Zorgplatform Geranós is een relatief kleine thuiszorginstelling die huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en zorg biedt aan thuiswonende cliënten in gemeenten Nieuwegein, IJsselstein, Lopik en Vianen. Onze cliënten zijn ouderen die beperkt zijn, ouderen met een psychogeriatrische aandoening en chronisch zieken en revaliderenden met verschillende aandoeningen en ziektes.

 

Onze kracht is dat wij altijd goed luisteren naar de wensen en ideeën van cliënten om zo in samenwerking met de cliënt verantwoorde en cliëntgerichte zorg te kunnen leveren. Hiernaast onderscheiden wij ons door het direct contact dat je hebt met de bestuurders van Zorgplatform Geranós. Dit zorgt voor snelle communicatie op basis van gelijkwaardigheid!

 

Wat bieden wij

Wij hanteren de CAO VVT. Dit betekent dat arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO zijn vastgesteld. Hiernaast ontvang je een fietsvergoeding per gewerkte dag. Je uren worden in overleg bepaald. Zo kan je werk en school goed met elkaar combineren!

 

Ook profiteer je van de volgende voordelen:

·         Een goed salaris. Afhankelijk van je leeftijd kan je tot wel 10,36 per uur verdienen.

·         Een goede kans om waardevolle werkervaring op te doen.

·         (In overleg) extra werken in de vakanties

 

Interesse?

Dus, ben jij enthousiast, wil je naast school lekker bijverdienen en wil je graag mensen helpen? Solliciteer dan direct via Indeed! Je kan ook contact met ons opnemen voor meer informatie of je CV en motivatie opsturen naar vacatures@geranos.nl. We kijken uit naar jou sollicitatie!

 

Contact

030-6877055

Utrechtseweg 34

3402 PL IJsselstein

https://zorgplatform-geranos.nl/u-verleent-zorg/vacatures/

vacatures@geranos.nl