Maatregelen COVID-19

Maatregelen COVID-19

Update:  20 februari 2023
De COVID-19 heeft de afgelopen jaren veel invloed gehad op de maatschappij. Verschillende maatregelen zijn van kracht geweest, maar door het teruglopen van de besmettingen zijn de maatregelen momenteel minimaal. Klik hier voor de huidige landelijke richtlijnen. Op deze pagina kunt u meer lezen over welke maatregelen bij Zorgplatform Geranós getroffen zijn. 

1. Blijf thuis als u ziek bent.
2. Indien u COVID-19 heeft, neem dan contact op met Zorgplatform Geranós via 030 687 70 55. De huishoudelijke ondersteuning zal helaas geannuleerd moeten worden. 
3. Indien u COVID-19 heeft en persoonlijke verzorging ontvangt zal de afspraak indien mogelijk geannuleerd worden. Mocht het niet mogelijk zijn om het zorgmoment te annuleren, komen medewerkers in beschermende kleding zorg verlenen. 

Eenzaamheid door corona
Wij kunnen ons voorstellen dat het een eenzame periode kan zijn voor u als cliënt, gezien de beperking van sociale contacten. Er zijn verschillende organisaties die u kunnen helpen door het bieden van een luisterend oor en het geven van advies. Klik
hier voor een overzicht van hulplijnen. Onderstaand de telefoonnummers van het centrum voor levensvragen.

Centrum voor levensvragen Utrecht Noordwest ‘Tijd voor een gesprek’: 06-15907201
Centrum voor levensvragen Utrecht Zuid, ‘Lekstroom’: 06-13124494

Heeft u twijfel of u een medewerker van Geranós thuis kan ontvangen in verband met COVID-19, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 030 687 70 55 of info@geranos.nl. Tot nader orde ontvangen wij geen bezoek op kantoor.