Vacature vakantiekracht Vianen

Vacature vakantiekracht Vianen

Ben jij op zoek naar een leuke en zinvolle vakantiebaan deze zomer? Wil je anderen helpen en tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoen in de zorgsector? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde vakantiekrachten voor de functie van Huishoudelijke Hulp bij Zorgplatform Geranós.

Functieomschrijving
Als Huishoudelijke Hulp bij Geranós speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van mensen die hulp nodig hebben bij hun dagelijkse huishoudelijke taken. Je gaat aan de slag bij cliënten thuis en helpt hen met diverse taken, zoals schoonmaken, stofzuigen, afwassen, de was doen en bedden verschonen. Je zorgt ervoor dat de cliënten in een schone en veilige omgeving kunnen wonen, waardoor zij zich prettig en verzorgd voelen.

Wat wij bieden

 • Een flexibele vakantiebaan met parttime uren, waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent.
 • Een baan in je eigen stad Vianen, lekker dichtbij huis.
 • Een zinvolle en dankbare functie waarin je echt het verschil kunt maken in het leven van anderen.
 • De mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in de zorgsector en je communicatie- en sociale vaardigheden te ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om na de zomervakantie te blijven werken wanneer jij dat wil.
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, namelijk:

15 & 16 jaar: 7,50 euro per uur
17 & 18 jaar: 8,00 euro per uur
19 jaar: 10,00 per uur
20 jaar: 12,81 euro per uur
21 jaar en ouder: 13,68 euro per uur

Wie zijn wij
De organisatie
Zorgplatform Geranós is een relatief kleine thuiszorginstelling die zorg en begeleiding biedt aan thuiswonende cliënten in gemeenten Nieuwegein, IJsselstein en in Vianen. Onze kracht is dat wij altijd goed luisteren naar de wensen en ideeën van cliënten en mantelzorgers om zo, in samenwerking met hen, verantwoorde en cliëntgerichte zorg te kunnen leveren. De ondersteuning wordt altijd afgestemd op de wensen van de cliënt en mantelzorgers. Dit wordt gedaan met doelen, acties en interventies, maar altijd in overleg met de cliënt.

Hiernaast onderscheiden wij ons van andere zorginstellingen, omdat je bij ons altijd direct contact hebt met de bestuurders van Zorgplatform Geranós. Dit zorgt voor snelle communicatie op basis van gelijkwaardigheid! Wanneer er dingen zijn die je veranderd wil zien of andere goede ideeën hebt, kan je dit direct aankaarten bij het bestuur en kan er iets mee gedaan worden. Jouw inbreng wordt dus erg op prijs gesteld!

De cliënten
Ons cliëntenbestand is zeer gevarieerd. Zo zijn er ouderen die beperkt zijn in hun eigen verzorging, ouderen met een psychogeriatrische aandoening en chronisch zieken en revaliderenden met verschillende aandoeningen en ziektes. Hiernaast hebben wij cliënten die palliatieve zorg nodig hebben. Al deze verschillende mensen hebben andere behoeften, krachten en beperkingen. Daarom vinden wij het enorm belangrijk dat je als ziekenverzorger altijd blijft communiceren met de cliënt. Deze kan namelijk het beste bepalen welke zorg passend is! Deze mensgerichte visie is de basis van de zorg die Zorgplatform Geranós biedt.

Functie-eisen

 • Je bent minimaal 15 jaar oud.
 • Je bent in de zomervakantie minimaal drie weken beschikbaar.
 • Je hebt affiniteit met de zorgsector en wilt graag anderen helpen.
 • Je bent betrouwbaar, empathisch en respectvol.
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig.
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid.
 • Ervaring in de huishouding of zorgsector is een pré, maar geen vereiste.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden over deze vakantiebaan als Huishoudelijke Hulp bij Zorgplatform Geranós? Reageer dan snel door je CV te mailen naar vacatures@geranos.nl. Of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op

Solliciteer direct!

Je kan solliciteren door je CV op te sturen naar vacatures@geranos.nl. Je kan ook het contact formulier hiernaast invullen, stel jezelf kort voor en wij nemen contact met je op!

030 687 70 55

vacatures@geranos.nl

Boerhaaveweg 23
3402MN IJsselstein