Vacature vakantiekracht huishouding IJsselstein

Functienaam
Vakantiewerk in de huishouding in IJsselstein.

Functie omschrijving
Wil jij deze zomer lekker bijverdienen en ondertussen een waardevolle bijdrage leveren aan de maatschappij?

Solliciteer dan snel bij Zorgplatform Geranós, want wij zijn op zoek naar vakantiekrachten die hulpbehoevenden in Gemeente IJsselstein  deze zomervakantie willen ondersteunen bij het huishouden.

Als huishoudelijke medewerker verricht je verschillende huishoudelijke taken bij cliënten thuis, die dit zelf niet (volledig) meer kunnen. Hiernaast begeleidt je cliënten bij het zelf uitvoeren van taken. Taken zijn onder andere afstoffen, stofzuigen, het bed opmaken, kleding wassen en het soppen van de badkamer en het toilet. Je werkt volgens het zorgplan en stimuleert zelfredzaamheid van de cliënt. Naast huishoudelijke taken is het ook belangrijk om een gezellig praatje te maken met cliënten en hen persoonlijke aandacht te geven. 

Als zorghulp krijg jij de kans om dankbaar werk te verrichten en een verschil te maken voor mensen die jouw hulp, zeker in tijden als deze, goed kunnen gebruiken!

Functie-eisen
Wij verwachten dat je huishoudelijke taken kan organiseren en plannen, dat je cliënt- en servicegericht kan werken en dat je in staat bent om zelfstandig te werken.

Daarnaast vragen wij:
– Motivatie, enthousiasme en flexibele inzetbaarheid
– Aaneengesloten beschikbaarheid van minimaal drie weken tussen week 30 en week 35
– Een minimum leeftijd van 15 jaar
– Ervaring in de thuiszorg (dit is een pre, maar geen harde eis)

Organisatie
Zorgplatform Geranós is een relatief kleine thuiszorginstelling die huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en zorg biedt aan thuiswonende cliënten in gemeenten Nieuwegein, IJsselstein, Lopik en Vianen. Onze cliënten zijn ouderen die beperkt zijn, ouderen met een psychogeriatrische aandoening en chronisch zieken en revaliderende met verschillende aandoeningen en ziektes.

Onze kracht is dat wij altijd goed luisteren naar de wensen en ideeën van cliënten om zo in samenwerking met de cliënt verantwoorde en cliëntgerichte zorg te kunnen leveren. Hiernaast onderscheiden wij ons door het direct contact dat je hebt met de bestuurders van Zorgplatform Geranós. Dit zorgt voor snelle communicatie op basis van gelijkwaardigheid!

Wat bieden wij
Wij hanteren de CAO VVT. Dit betekend dat arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO zijn vastgesteld. Hiernaast ontvang je een fietsvergoeding per gewerkte dag. Je uren worden in overleg bepaald. Zo valt je werk goed te combineren met andere bezigheden. Ook profiteer je van de volgende voordelen: 

– Een flexibele vakantiebaan met parttime uren, waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent.
– Een baan in je eigen stad, lekker dichtbij huis.
– Een zinvolle en dankbare functie waarin je echt het verschil kunt maken in het leven van anderen.
– De mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in de zorgsector en je communicatie- en sociale vaardigheden te ontwikkelen.
– De mogelijkheid om na de zomervakantie te blijven werken wanneer jij dat wil.
– Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, namelijk:

15 & 16 jaar: 7,50 euro per uur

17 & 18 jaar: 8,00 euro per uur

19 jaar: 10,00 euro per uur

20 jaar: 11,00 euro per uur

21 jaar en ouder: 13,68 euro per uur


Interesse?
Dus, ben jij enthousiast, heb je tijd over in je vakantie en wil je graag mensen helpen? Solliciteer dan direct via Indeed! Je kan ook contact met ons opnemen voor meer informatie of je CV en motivatie opsturen naar vacatures@geranos.nl. We kijken uit naar jou sollicitatie!

Contact
030-6877055
Utrechtseweg 34
3402 PL IJsselstein
vacatures@geranos.nl