Plaatjes website focus
Zorgplatform Geranós

Zorgplatform Geranós

Inspraak en betrokkenheid

 De cliëntenraad van onze organisatie hecht veel waarde aan uw inspraak en mening. Uw feedback is van groot belang voor ons beleid en de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom nodigen wij u als zorgvrager of mantelzorger van harte uit om deel te nemen aan de focusgroepen over huishoudelijke ondersteuning door Zorgplatform Geranós. De focusgroepen worden georganiseerd voor groepen van 7 tot 10 deelnemers. Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan zullen we de groepen splitsen. De focusgroepen worden 6 keer per jaar georganiseerd en staan onder begeleiding van een ervaren externe medewerker vanuit het LSR. Via deze link vindt u een filmpje over welke rol het LSR heeft bij Zorgplatform Geranós.

Een externe ondersteuner kan de raad en focusgroep ondersteunen bij de communicatie, informeren over rechten en mogelijkheden, bewustwording stimuleren en adviezen uitbrengen. U hoeft zelf niet te notuleren of voor te zitten. Indien u liever persoonlijk wil bijdragen in een interview, dan kunt u een afspraak met ons maken op een tijdstip dat u schikt.

Hiernaast is het aanmelden voor de cliëntenraad nog steeds mogelijk. Momenteel zijn er nog vijf vacante plekken die opgevuld mogen worden.

Enkele voorbeelden van onderwerpen die tijdens de focusgroepen aan bod kunnen komen zijn:

We hopen van harte dat u wil deelnemen aan de focusgroepen en/of de cliëntenraad. Uw mening is van groot belang voor ons beleid en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Contact

Heeft u interesse in deelname in de focusgroep? Neem dan contact met ons op per telefoon, e-mail of via het contactformulier hiernaast.

030 687 70 55

info@geranos.nl

Boerhaaveweg 23
3402MN IJsselstein

Delen