Huishoudelijke hulp Nieuwegein-Zuid

Functie omschrijving
Zorgplatform Geranós is op zoek naar een huishoudelijke medewerker voor cliënten in Nieuwegein-zuid. Als hulp in de huishouding verricht je verschillende huishoudelijke taken bij cliënten thuis, die dit zelf niet (volledig) meer kunnen. Hiernaast begeleidt je cliënten bij het zelf uitvoeren van taken. Taken zijn onder andere afstoffen, stofzuigen, het bed opmaken, kleding wassen en het soppen van de badkamer en het toilet. Je werkt volgens het zorgplan en stimuleert zelfredzaamheid van de cliënt. Naast huishoudelijke taken is het ook belangrijk om een luisterend oor te zijn voor de cliënten en hen persoonlijke aandacht te geven. Zo maak jij, als zorghulp, het verschil voor de mensen die jou hulp goed kunnen gebruiken!

Functie-eisen
Wij verwachten dat je huishoudelijke taken goed kan organiseren en plannen, dat je cliënt- en servicegericht kan werken en dat je in staat bent om zelfstandig te werken.
Daarnaast vragen wij:

  • Flexibele inzetbaarheid
  • Ervaring in de thuiszorg (dit is een pré, maar geen harde eis)

 
Organisatie
Zorgplatform Geranós is een relatief kleine thuiszorginstelling die huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en zorg biedt aan thuiswonende cliënten in gemeenten Nieuwegein, IJsselstein, Lopik en Vianen. Onze cliënten zijn ouderen die beperkt zijn, ouderen met een psychogeriatrische aandoening en chronisch zieken en revaliderende met verschillende aandoeningen en ziektes.

Onze kracht is dat wij altijd goed luisteren naar de wensen en ideeën van cliënten om zo in samenwerking met de cliënt verantwoorde en cliëntgerichte zorg te kunnen leveren. Hiernaast onderscheiden wij ons door het direct contact met de bestuurders van Zorgplatform Geranós. Dit zorgt voor snelle communicatie op basis van gelijkwaardigheid!

Wat bieden wij
Wij hanteren de CAO VVT. Dit betekend dat arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO zijn vastgesteld. Je zal €10,76 tot €13,46 per uur gaan verdienen. Naast je maandelijkse salaris, ontvang je daarom vakantiegeld in mei à 8% van je salaris, een eindejaarsuitkering in december en pensioen is geregeld via het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn. Hiernaast ontvang je reiskostenvergoeding afhankelijk van je vervoersmiddel!

Er zijn verschillende dienstverbanden en contracten mogelijk bij Zorgplatform Geranós. Je uren worden daarom in overleg bepaald. Zo valt je werk goed te combineren met privé!

Interesse?
Dus, ben jij enthousiast, doe jij graag goed voor de maatschappij en help je mensen graag? Solliciteer dan direct via Indeed! Je kan ook contact met ons opnemen voor meer informatie of je CV en motivatie opsturen naar vacatures@geranos.nl. We kijken uit naar jou sollicitatie!

Contact
030-6877055
Utrechtseweg 34
3402 PL IJsselstein
https://zorgplatform-geranos.nl/
vacatures@geranos.nl